Home / Actual / Meci amical: FC Sacele – Apata 8-3

Meci amical: FC Sacele – Apata 8-3

precizia 2Săcelenii continuă seria partidelor amicale în vederea păstrării unui tonus sportiv bun. A fost rândul celor de la A.S. Cetatea Apața sa ne facă o vizită pentru un meci disputat pe zapadă pe terenul de rugby din cartierul Electroprecizia.

A fost un test bun pentru FC Săcele, o partida disputată pe un teren greu ce a îngreunat combinațiile. Cu toate acestea săcelenii au dominat și au caștigat partida înscriind nu mai puțin de 8 goluri. Apărarea a funcționat bine, cu o remarcă în plus pentru Costel Macari, linia de mijloc a dominat adversarul, iar atacul a produs pe bandă rulantă Ghița Tincă și Lucian Solga remarcându-se prin pofta de gol.

La acest meci au asistat și 40-50 de suporteri, partida fiind primul test din 2014 pentru A.S. Cetatea Apața.

Ne bucurăm că s-a creat o relație extrem de bună cu cei de la Apața. La sfârsitul jocului a intrat și Marius Antal un tânăr de viitor din Săcele, de numai 14 ani, care a fost aproape de a marca.

Andrea Adamo – Antrenor FC Săcele

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply