Home / Actual / Cine-l mai crede pe acest om? Pesedistul Popa promite din nou că vom fi stațiune turistică de interes local

Cine-l mai crede pe acest om? Pesedistul Popa promite din nou că vom fi stațiune turistică de interes local

Municipiul Săcele îndeplinește toate criteriile pentru a fi declarat Stațiune Turistică de Interes Local, spune primarul Virgil Popa.

Deşi aceasta a fost o promisiune electorală a candidatului Virgil Popa încă din 2016, de abia acum, cu peste 4 ani întârziere, se spera că se vor finaliza demersurile pentru obținerea acestui statut.

În 2019, pesedistul Popa spunea că la final de an totul va fi gata.

”Până la 1 septembrie (n.r. 2019) vom înainte către Ministerul Turismului toată documentația solicitată conform legii pentru ca Municipiul Săcele să fie atestat ca Stațiune Turistică de Interes Local, iar până la sfârșitul anului 2019 […] vom fi atestaţi ca staţiune turistică de interes local”, cam asa suna declaratia acestuia.

Totul s-a dovedit a fi atunci o nouă minciuna (oare a cata???) a acestui edil aflat la final de mandat.

Acum, în plină campanie electorală, primirea statutului de staţiune turistică locală este o ciorbă reîncălzită a pesedistului Popa, pe care săcelenii sătui de praf, noroi şi pietriş nu o digeră foarte bine.

Luna trecută avut loc vizita comisiei de atestare din cadrul Ministerului Economiei, Energiei şi Mediului de Afaceri pentru evaluarea Municipiului Săcele ca Stațiune Turistică de Interes Local, o ultimă etapă pentru a realiza acest proiect.

Virgil Popa se trage în poze de campanie în faţa Primăriei (căci pe străzile pline de noroi nu mai intră de ani buni) şi spune că în urma discuțiilor purtate și a vizitei pe teren a reieșit că Municipiul Săcele îndeplinește toate criteriile pentru a fi declarat Stațiune Turistică de Interes Local.

La final tot acesta concluzionează că Săcele are un potențial turistic foarte mare.

Ştim şi noi asta, dar credem că este nevoie de alt primar ca să îl pună în valoare!

EXCLUSIV! Planul secret de desființare a activităților culturale din Centrul Multicultural și Educațional Săcele

S-a semnat! Modernizarea drumului Câmpina – Valea Doftanei – Săcele a intrat în etapa studiului de fezabilitate

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia