Home / Actual / Câteva familii din Săcele vor beneficia de un sprijin format din bunuri alimentare

Câteva familii din Săcele vor beneficia de un sprijin format din bunuri alimentare

Este vorba despre un proiect caritabil desfășurat de Organizația Salvați Copiii România alături de partenerul acestora din comerț.

Voluntarii vor distribui o mie de pachete cu hrană în peste 40 de comunități defavorizate din cele 14 județe în care activează, inclusiv în localitățile mureșene Râciu și Band, precum și în localitățile Tărlungeni, Săcele și Budila din județul Brașov.

Peste 100 de cutii cu hrană vor ajunge la familiile din aceste localități, iar pachetele sunt menite să acopere toate nevoile familiilor pe o perioadă mai lungă, spune coordonatorul proiectului Silvia Burcea:

În cadrul celor două județe vom duce 110 cutii de care vor beneficia 110 familii. Ele conțin alimente greu perisabile precum: ulei, făină, mălai, orez, zahăr, griș, paste, bulion, biscuiți, cereale, conserve de carne, tot ce este necesar unei familii de 3 persoane pentru două săptămâni.

Conform coordonatorului proiectului, Silvia Burcea, toate aceste localități se confruntă cu o rată mare de sărăcie, iar locuitorii au acces scăzut la servicii sociale sau medicale.

sursa radiomures.ro

EXCLUSIV! Planul secret de desființare a activităților culturale din Centrul Multicultural și Educațional Săcele

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia