Home / Actual / Canionul “7 Scări” s-a aflat la mare căutare în mini-vacanţa de Paşti

Canionul “7 Scări” s-a aflat la mare căutare în mini-vacanţa de Paşti

Canionul “7 Scări”, unul dintre cele mai frumoase obiective turistice din judeţul Braşov, a fost vizitat de un număr mare de turişti şi în această mini-vacantă din aprilie.

1.565 de persoane au urcat prin Canion şi au plătit taxa, acestora adăugându-li-se mulţi alţii care au preferat să continue traseul spre Cabana Piatra Mare ocolind canionul natural.

Încasările realizate au fost şi ele generoase, 13.758 lei fiind suma rezultată din biletele de acces prin canion.

Pentru că şi tiroliana este o importantă atracţie pentru turişti, aici încasările au fost de 6.620 lei.

Din informaţiile oferite de administraţia Canionului “7 Scări”, turiştii străini sunt o prezenţă constantă şi din ce în ce mai însemnată numeric, aproximativ 30% din totalul celor ce vizitează zona fiind din afara României.

Israel, Germania, Franta sau Brazilia sunt doar câteva din ţările de unde au provenit vizitatorii Canionului “7 Scări” în această perioadă.

Peripeții în Masivul Piatra Mare! Un turist în stare de ebrietate s-a rătăcit, și-a pierdut rucsacul și refuza ajutorul Salvamontului

 

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia