Home / Actual / 8 “războinici” din Gârcini au fost reținuți! Lista de infracțiuni e amplă: tentativă de omor, încăierare și tulburarea ordinii și liniștii publice.

8 “războinici” din Gârcini au fost reținuți! Lista de infracțiuni e amplă: tentativă de omor, încăierare și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Opt persoane au fost retinute de politisti si urmeaza sa fie prezentate instantei in vederea luarii de masuri preventive.

Acestea au fost depistate de autoritati dupa ce duminica seara au fost implicate intr-un scandal in Garcini, cand fortele de ordine au fost nevoite sa traga focuri de arma.

In urma conflictului, sapte persoane au fost ranite, dintre care una a fost transportata la spital, refuzand internarea, iar restul au primit ingrijiri medicale la fata locului.

Cele opt persoane retinute in cursul noptii de duminica spre luni si, respectiv, luni dimineata sunt cercetate penal sub aspectul savarsirii infractiunii de tentativa de omor, incaierare si tulburarea ordinii si linistii publice.

Sedinta de judecata in care cei opt inculpati vor fi prezentati instantei cu propuneri in vederea luarii unor masuri preventive ar putea fi una in sistem de videoconferinta, a precizat presedintele Tribunalului Brasov, Gabriela Ciolacu.

sursa aktual24.ro

(VIDEO) Ciocniri violente în Gârcini, cu Poliția prinsă la mijloc: Lopeți, topoare, mașină vandalizată și o victimă

Pachetele de 200.000 de lei de la Săcele sau povestea nefardată a unor plase electorale

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia