Home / Actual / (VIDEO) Ciocniri violente în Gârcini, cu Poliția prinsă la mijloc: Lopeți, topoare, mașină vandalizată și o victimă

(VIDEO) Ciocniri violente în Gârcini, cu Poliția prinsă la mijloc: Lopeți, topoare, mașină vandalizată și o victimă

18 persoane implicate într-o bătaie ca-n filme în ziua de Paști în cartierul Gârcini. Conflictul a pornit de la băutura, iar după câteva injurii, părțile implicate au trecut la violente fizice.

Un material video surprinde cum nervoasă, o persană se urcă la volanul mașinii, demarează în viteza și încearcă să intre în grupul din tabara adversă. 

Unul dintre cei implicați evită la mustață să fie stivit între gard și autoturism, iar ceilalți sar și lovesc cu ce au la indemana pana vandalizeaza masina, iar soferul este ranit!

Desi au tras si doua focuri de arma in plan vertical, politistii prezenti la fata locului nu au reusit sa potoleasca spiritele decat dupa ce au sosit intariri.

„La data de 19 aprilie 2020, în jurul orei 15.30, Inspectoratul de Poliție Județean Brașov a fost sesizat prin SNUAU 112 cu privire la faptul că pe raza municipiului Săcele are loc un conflict spontan în care sunt implicate mai multe persoane. Echipaje mixte, formate din polițiști și jandarmi, s-au deplasat la fața locului, conflictul luând sfârșit.

Cercetările continuă în cauză pentru lămurirea tuturor împrejurărilor de fapt și în vederea stabilirii răspunderii judiciare, urmând ca la finalizarea acestora să fie propusă soluție legală prin unitatea de parchet competentă, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov, agent de poliție Nadia Olaru

Polițiștii au intervenit prompt la fața locului, au depistat și identificat 18 persoane, ce au fost implicate în cauză.

Cele 18 persoane au fost conduse la sediul poliției pentru a fi audiate în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt și în vederea stabilirii răspunderii judiciare.

Cercetările se desfășoară sub coordonarea unității de parchet competente, urmând ca la finalizarea acestora să fie propusă soluție legală.

6 persoane au primit îngrijiri medicale la fața locului, iar o persoană a fost transportată la spital, dar a refuzat internarea.

ATENTIE! Materialul VIDEO conține imagini ce va pot afecta emoțional, precum și limbaj licențios.

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia