Home / Actual / Opinie despre cazurile de violență de la Săcele, Hunedoara, Rahova sau Bistrița: “În orice stat de drept, dacă dai cu bâta într-un polițist, te pupă mă-ta rece”

Opinie despre cazurile de violență de la Săcele, Hunedoara, Rahova sau Bistrița: “În orice stat de drept, dacă dai cu bâta într-un polițist, te pupă mă-ta rece”

Pe 5 aprilie, la sfârșitul unei vizite la punctul de trecere a frontierei de la Nădlac, ministrul de Interne, Marcel Vela, a ținut să dea “o veste proastă” infractorilor care reveneau în România din Occident: “La nivel naţional, infracţiunile au scăzut datorită faptului că circulaţia este redusă, oamenii sunt acasă.”

Citeste întreg materialul AICI!

Noianul de incidente violente din ultimele zile – HunedoaraSăceleRahova/BucureștiBistrița și nu doar arată că domnii și doamnele “compatrioţi care vin de afară evidenţiaţi într-o bază de date mai specială” n-au primit vestea.

Cred că e momentul ca Ministerul Afacerilor Interne să le-o transmită mai hotărât.

Nu de alta, dar știm că poate s-o facă. Pe 10 august 2018, de pildă, jandarmii au dat cu vestea de i-au ologit pe miile de hipsteri care aruncau cu priviri urâte înspre ei. Acu’ i-a apucat timiditatea sau cum?

În orice stat de drept, dacă dai cu bolovan/cazma/bâtă etc într-un polițist, te pupă mă-ta rece.

Hai cu dispozitivele mărite, dom’ Vela, hai cu zona agravantă, că d-aia vă plătim sporuri și pensii speciale, ca să vă mai și puneți fizicu’ la bătaie când e vorba de aplicarea legii.

Citeste mai multe materiale scrise de Vlad Petreanu AICI!

(VIDEO) Ciocniri violente în Gârcini, cu Poliția prinsă la mijloc: Lopeți, topoare, mașină vandalizată și o victimă

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia