Home / Actual / (VIDEO) Scandalul din Gârcini, o reglare de conturi între clanuri? “Ce căutau ei din Gârcinului, pe Rodnei?””
captura video facebook

(VIDEO) Scandalul din Gârcini, o reglare de conturi între clanuri? “Ce căutau ei din Gârcinului, pe Rodnei?””

Un material video ce surprinde partea finala a scandalului din Gârcini oferă elemente ce ne duc cu gândul ca dincolo de fitilul alcoolului, bataia este de fapt o reglare de conturi intre diverse grupari din zona.

Unul dintre locuitorii din zonă, vizibil afectat de cât de “șifonat” a ieșit din conflict cel ce a condus in viteaza un autoturism în încercarea de a-i “mătura” pe adversari, este auzit cum spune către critic catre fortele de ordine: “Toți au intrat în casa peste noi. Cu tot neamu’! 20-30 de inși! […] N-am mers noi pe Gârciniului. Au venit ei aici, la noi, pe Rodnei. Ce căutau ei de pe Gârciniului, pe Rodnei? Ce caută ei aici?”

Iată materialul mai jos!

ATENTIE! Materialul VIDEO conține imagini ce va pot afecta emoțional, precum și limbaj licențios.

Opinie despre cazurile de violență de la Săcele, Hunedoara, Rahova sau Bistrița: “În orice stat de drept, dacă dai cu bâta într-un polițist, te pupă mă-ta rece”

(VIDEO) Un urs vizitează periodic strada Narciselor din Săcele și devine îndrazneț

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia