Home / Actual / 2 apeluri și către Salvamont Săcele în ultimele 24 h
sursa foto Fb Salvamont Sacele

2 apeluri și către Salvamont Săcele în ultimele 24 h

În ultimele 24 de ore, la Dispeceratul Național Salvamont s-au primit 33 apeluri de urgență prin care se solicită intervenția serviciilor Salvamont, anunță Dispeceratul Național Salvamont.

În cazul acestor intervenții, 15 persoane au fost predate Serviciului de Ambulanță sau SMURD pentru transport la spital și 1 caz a fost predat la IML.

S-au mai primit 55 apeluri prin care se solicitau sfaturi și informații despre diferite trasee turistice din zona montană.

Cele mai multe apeluri, patru, au venit la Salvamont Municipiul Brașov, urmat de 3 apeluri pentru Salvamont Zărnești și Salvamont Vatra Dornei și cîte două apeluri pentru Salvamont Borșa, Bihor, Bușteni, Prahova, Salvamont Județ Brașov, Săcele și Bihor.

Au mai primit apeluri serviciile salvament din Vâlcea, Alba, Bacău, Maramureș, Vrancea, Neamț și Sibiu.

Dacă îți place acest articol, vino cu un LIKE alături de cea mai mare comunitate online din Săcele pe Facebook Saceleanul.ro sau pe grupul Orașul Săcele

(VIDEO) Un giratoriu strâmb exact pe chipul și asemănarea administrației de la Săcele

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia