Home / Actual / Reparații în regim de urgență pe DN 1A la Babarunca după problemele create de Tărlung

Reparații în regim de urgență pe DN 1A la Babarunca după problemele create de Tărlung

Regionala de Drumuri Brașov a început reparațiile în regim de urgență pe DN 1A la Babarunca, zona de munte dintre Cheia și Săcele.

La km 168 șoseaua s-a rupt săptămâna trecută pe o porțiune de 30-40 de metri, după ce apele râului Târlung au ajuns pe carosabil.

Circulația se desfășoară acum dirijat alternativ. Restricția de circulație se va resimți în trafic cel mai mult mâine după-amiază, când polițiștii deviază uneori circulația dinspre Brașov spre Ploiești pentru a evita aglomerația pe DN.

Și pe Valea Prahovei sunt lucrări de reparații la Podul Azuga, unde circulația se desfășoară pe o bandă pentru fiecare direcție.

Pe o altă rută ocolitoare, DN 73 Brașov – Bran nu sunt lucrări, dar șoseaua este denivelată pe tronsonul de munte Bran – Câmpulung.

Dacă îți place acest articol, vino cu un LIKE alături de cea mai mare comunitate online din Săcele pe Facebook Saceleanul.ro sau pe grupul Orașul Săcele

(pamflet) Virgil Popa despre giratoriul de pe strada Câmpului: ”Știu că e urât și strâmb, dar am început să îl vopsim alb-roșu și va arăta superb”

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia