Home / Actual / (pamflet) Virgil Popa despre giratoriul de pe strada Câmpului: ”Știu că e urât și strâmb, dar am început să îl vopsim alb-roșu și va arăta superb”

(pamflet) Virgil Popa despre giratoriul de pe strada Câmpului: ”Știu că e urât și strâmb, dar am început să îl vopsim alb-roșu și va arăta superb”

Ca un rahat cu moț … așa va arăta giratoriul strâmb, înclinat și fără noimă de pe strada Câmpului.

Observat deja de săceleni că este construit prost și nepotrivit, girația marchează un nou punct minim aministrativ la Săcele.

Cu toate acestea, tovarașul inginer Virgil Popa este optimist. Primarul a comandat deja 5 litri de vopsea roșie și 5 litri de vopsea alba la un preț de 989.000 lei în total.

Este un preț bun, spune primarul, pentru că am achiziționat vopseaua de la un cunoscut, un văr sau un nepot de-al meu și în banii aceștia mi-a dat și 3 pensule.

Tot Virgil Popa a mai spus și că știe că acest giratoriu este urât și strâmb, dar după ce va fi vopsit alb-roșu va arăta superb.

Mai lipsesc niște trandafiri plantați în mijlocul giratoriului și problema este rezolvată.

Bomboana de pe coliva administrației de la Săcele sau cum ar spune mucaliții, un rahat cu moț.

*acest material este un pamflet și trebuie privit ca atare

Dacă îți place acest articol, vino cu un LIKE alături de cea mai mare comunitate online din Săcele pe Facebook Saceleanul.ro sau pe grupul Orașul Săcele

Consilierii liberali solicită Primăriei Săcele să intervină în regim de urgență pentru repararea locurilor de joacă din municipiu

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia