Home / Actual / Consilierii liberali solicită Primăriei Săcele să intervină în regim de urgență pentru repararea locurilor de joacă din municipiu

Consilierii liberali solicită Primăriei Săcele să intervină în regim de urgență pentru repararea locurilor de joacă din municipiu

În urma numeroaselor solicitări primite din partea cetăţenilor din Cartierul Electroprecizia, Ştefan cel Mare și Movilei, noi, Consilierii Locali PNL ai Municipiului Săcele, vă înaintăm prezenta adresă prin care vă aducem la cunoştinţă câteva aspecte ce ţin de întreținerea corespunzătoare a locurilor de joacă din cele trei cartiere săcelene precum şi de asigurarea siguranţei, sănătaţii şi integritaţii copiilor, beneficiarii direcţi ale acestor spaţii de petrecere al timpului liber.

Pentru confirmarea celor formulate ataşăm şi imagini primite de la părinţii îngrijoraţi de aceste condiţii şi care solicita insistent o intervenție rapidă şi promptă din partea administraţiei.

De asemenea, ne-a fost adus la cunoştinţă necesitatea schimbării nisipului din groapa cu nisip din toate parcurile (acolo unde există), deoarece aceasta este plină de materii fecale provenită de la animalele de companie cu și fără stăpân, (pisici, câini) şi de mucuri de ţigară, cioburi de sticlă, etc., punând în pericol sănătatea copiilor mici care se joacă în acest loc.

Vă solicităm toate aceste aspecte având deplina convingere că veţi acorda maximă atenţie acestei probleme prezentate şi lua toate măsurile necesare şi urgente în remedierea situaţiei, astfel încât accesul celor mici în aceste spaţii de joacă să fie asigurat în condiţii de siguranţă, igienă şi securitate deplină.

Vă mulţumim!
Grupul Consilierilor Locali Liberali

 

Caz amplu rezolvat de polițiștii săceleni și brașoveni. În urma percheziției s-au găsit la făptuitori 15 biciclete și alte obiecte

Primăria Săcele confirmă informațiile Saceleanul.ro: Creșa nu se mai face în 2021

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia