Home / Actual / 100 de familii nevoiașe vor primi lemn de foc de peste 40.000 lei de la Primăria Săcele

100 de familii nevoiașe vor primi lemn de foc de peste 40.000 lei de la Primăria Săcele

Primăria Săcele va acorda, cu titlu gratuit, o cantitate de 2 m 3 /familie, material lemnos pentru foc, sub formă de ajutor pentru încălzirea locuinţei, în valoare de 37.950,00 lei fara TVA (200 mc x 189,75 lei/mc, fara TVA) persoanelor nevoiaşe cu domiciliul în Municipiul Săcele și cu prioritate, persoanelor vârstnice, fără aparținători.

Criteriile pentru acordarea cu titlu gratuit de material lemnos pentru foc, sub formă de ajutor pentru încălzirea locuinţei sunt:

  • Venitul net realizat pe membru de familie să nu depăşească 800 lei;
  • Să nu deţină animale de tracţiune;
  • Să nu deţină mijloace mobile auto în proprietate;
  • Să nu deţină conturi bancare de economii;
  • Să aibă condiţii modeste de locuit;
  • Să nu înregistreze datorii la bugetul local şi la bugetul de stat;
  • Să nu fie beneficiari ai Legii nr. 416/2001 privind venitul minim garantat, cu modificările şi completările ulterioare şi să nu beneficieze de subvenţie pentru încălzire în baza O.U.G nr. 70/2011 privind măsurile de protecţie socială în perioada sezonului rece .

Valoarea materialului lemnos este de 37.950,00 lei, fără TVA (200 mc x 189,75 lei/mc, fără TVA) și include valoarea lemnului pe picior și cheltuielile generate de exploatarea acestuia și predarea loco drum auto forestier către beneficiari.         

Predarea materialului lemnos se asigură de catre R.P.L.P. Săcele R.A. după data de 1 septembrie 2021.

(pamflet) Virgil Popa despre giratoriul de pe strada Câmpului: ”Știu că e urât și strâmb, dar am început să îl vopsim alb-roșu și va arăta superb”

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia