Home / Actual / (VIDEO) Un giratoriu strâmb exact pe chipul și asemănarea administrației de la Săcele

(VIDEO) Un giratoriu strâmb exact pe chipul și asemănarea administrației de la Săcele

 

Giratoriul de la intersectia străzilor Campului și Armata Română este exact așa cum NU trebuie să fie: strâmb, construit prost și amplasat bizar.

El va deveni probabil o emblemă a actualei administrații de la Săcele, a cărei oglindă fidelă este.

Cu greu puteai nimeri o așa execuție proastă, spune un specialist în domeniu care a văzut imaginile și materialele video cu această girație.

De altfel și sacelenii cu ochiul geometric format, au văzut cum aberația a prins formă și înălțime, sub supravegherea inginerilui edil sef Virgil Popa.

Ce primar inginer o fi acela de permite în municipiul de unde își ia salariu o asemenea construcție, asta numai pesedistii știu?!

Locuitorii au dat deja verdictul:

”Mi se pare mie, sau sensul asta giratoriu o sa fie cel mai urât și strâmb din tot judetul? Și ar mai fi o întrebare: oare cum o să se circule prin el, cei de pe centura trec prin el?” spune Bogdan M.

”Lucru de măntuială, ca și restul străzilor ce au refăcut”, completeaza si Ildiko I.

”Cel mai urât și cel mai dezechilibrat sens giratoriu pe care l-am văzut vreodată!”,  concluzioneaza si Elvira B.

”Aceasta constructie gigant care vrea sa semene a sens giratorului este in lucru de mai bine de 3 saptamani. Se lucreaza si apoi se sparge ce s-a facut. Este de o uratenie iesita din comun. Este prea inalt si prea mare” spune si Florian F.

”E un sens giratoriu care nu e sens giratoriu. Soseaua principala nu e afectata de acest sens construit undeva in exteriorul ei”, este parerea lui Bogdan G.

”Să vezi tu atunci accidente când o să fie gata ,este mult prea înalt și împiedică vizibilitate”, este raspunsul lui Ioan G.

Iarăși! Virgil Popa a cerut din nou bani de la buget pentru avocați. Și i-a primit de la PSD și UDMR

 

 

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia