Home / Actual / Photohotel recruteaza si la Sacele

Photohotel recruteaza si la Sacele

1, 2, 3…..start recrutări Photohotel la Săcele! Fotografi și consilieri foto, nu ratați ocazia! Oportunitatea de a trăi o experiență unică în locații inedite, de a vă construi o carieră în cadrul unei companii de succes, în domeniul fotografiei hoteliere: Creta, Canari, Palma de Mallorca… doar câteva dintre locurile unde ai putea să lucrezi.

Cu o experienţă de peste 7 ani, PhotoHotel este o companie greacească ce oferă serviciide fotografie profesionistă destinate turiștilor din circuitul hotelier internațional, activândîn peste 30 de hoteluri și cluburi de vacanță

Ți-ai depus CV-ul? Intră pe site www.photohotel.com, sau trimite-l direct pe adresa noastră de e-mail [email protected]gmail.com

Nu ai experiență? Nici nu este obligatorie. Trebuie doar să fii sociabil, perseverent și să cunoști o limbă străină (alta decât engleza).

Transformă-ți pasiunea în meserie și nu vei simți că lucrezi nicio zi!

În plus, îți oferim un training gratuit, pentru a învăța/aprofunda tainele fotografiei de portret și tehnicile de vânzare, alături de profesioniști în domeniu. Grăbește-te, începe în data de 17 februarie. Ca să îți stârnim curiozitatea, îți prezentăm un mic video:

Pentru orice alte informaţii nu ezitaţi să ne contactaţi la adresa: [email protected]gmail.com

Dacă ţi-a plăcut aceasta ştire citeşte şi despre BURSE PENTRU TINERI LA SACELE!

promo-stagiu-2015-poster

Farmacia Precizia

Leave a Reply