Home / Actual / Vot zdrobitor! Care sunt procentele din sondajul realizat pe site-ul Săceleanul.Ro

Vot zdrobitor! Care sunt procentele din sondajul realizat pe site-ul Săceleanul.Ro

Săcelenii și-au exprimat timp de 3 zile opinia despre transportul în comun printr-un sondaj realizat pe pagina noastră.

Întrebarea a fost simplă: “Consideraţi că RAT Braşov este pentru Săcele o soluţie mai bună pentru transportul în comun?”

Peste 635 de persoane au votat în acest sondaj, aceasta fiind DE DEPARTE cea mai importantă manifestare a opiniei săcelenilor referitoare la transport.

Procentul celor ce au spus DA, 92% ( aproximativ 590 de votanti ) este zdrobitor ( vezi jos )!

Acest DA este un vot de neîncredere la adresa actualei administrații strict pe problema transportului în comun din Săcele.

Să fie clar! Săcelenii doresc un transport modern și curat! Săcelenii doresc să fie respectați! Săcelenii plătesc același tarif pe călătorie ca în Brașov și deocamdată primesc amenințarea că dacă vine RAT-ul Metropolitan la Săcele, vom păți ce-am pățit și cu apa.

Peste 590 de votanti și probabil alte mii de călători nu pot primii la infinit amenințarea fantomei RAT-ului Metropolitan și monopolist, așa cum nu mai pot accepta la infinit frigul din autobuze, orarul nerespectat sau înghesuiala de nedescris.

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply