Home / Actual / Virgil Popa vrea să bage în datorii orașul cu 40.000.000 lei. Aceasta este valoarea împrumutului pe care vrea să îl ia

Virgil Popa vrea să bage în datorii orașul cu 40.000.000 lei. Aceasta este valoarea împrumutului pe care vrea să îl ia

Incapabilă să gestioneze în mod eficient resursele financiare ale municipiului Săcele, administrația condusă de Virgil Popa reia povestea împrumutului care ar trebui să le salveze privilegiile și salariile grase pentru încă 4 ani.

Un proiect de hotărâre de consiliu local inițiat de primar cere aprobarea contractarea și garantarea unei finanţări rambursabile interne în valoare de 40.000.000 lei cu o maturitate de 15 ani, din care o perioadă de grație de 2 ani.

În loc de atragerea de fonduri europene, pesedistii vor să înfunde în datorii orașul. Este o metodă pe care au mai încercat-o și în mandatul trecut.

Atunci era vorba de (doar) 25,5 milioane lei (detalii aici), acum suma a crescut nebunește la 40 de milioane de lei.

Pe semne că toate cheltuielile de funcționare și cele salariale sunt mari, bugetul este pe butuci, clientela politică în continuare flămândă și singura măsură găsită este un împrumut ce va fi garantat din veniturile proprii ale municipiului.

Virgil Popa i-a mințit pe săceleni, a mai câștigat un mandat și acum nu știe ce să facă

Ar mai fi câștigat acesta un mandar de primar dacă ar fi spus adevărul? Ca bugetul este gol, că a cheltuit un excedent de peste 22 milioane de lei și că prin oraș nu se vede mare lucru și că singura soluție este să îi bage pe locuitori în datorii?

Noi credem că nu! Virgil Popa știa sigur că NU! 

În campanie nu a spus nimic nimănui despre necesitatea contractarii unui împrumut la un astfel de nivel, mințindu-i pe săceleni prin omisiune.

Da, a fost o candidatură mincinoasă! Pentru că și ascunderea adevarului este tot o formă de minciună.

Acum, pus în fața faptului împlinit, fără bani și cu experiența unui mandat administrativ în care clientela politică s-a hrănit aproape în mod exclusiv din bugetul local, pesediștii și Virgil Popa au nevoie de și mai multi bani de … administrat!

În folosul lor, că doar nu pentru săceleni!

Sorin Gâdea (PSD) părăsește Consiliul Local Săcele și se mută pe altă funcție administrativă

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia