Home / Actual / (VIDEO) Viceprimarul Géczi Géllert sau cum gura păcătosului adevăr grăiește: ”Banii din împrumutul de 40 de milioane de lei pot fi folosiți și pentru alte proiecte”

(VIDEO) Viceprimarul Géczi Géllert sau cum gura păcătosului adevăr grăiește: ”Banii din împrumutul de 40 de milioane de lei pot fi folosiți și pentru alte proiecte”

Primarul Virgil Popa i-a dat voie viceprimarului Géllert Géczi să posteze pe Facebook pentru prima data în acest mandat. Din interes, desigur!

Într-un material postat pe propria pagina a rețelei de socializare, viceprimarul UDMR-ist de la Săcele a făcut o afirmație ce le da fiori locuitorilor din municipiu.

”Lista de investiții ce stă la baza împrumutului de 40 de milioane de lei poate fi modificată”, a spus acesta, încercând sa explice că dacă se vor găsi bani din alte surse pentru proiectele de apă și canal propuse spre finanțare cu o parte din cele 40 de milioane de lei împrumutate, atunci banii se pot folosi pentru altceva.

De altfel, acesta a fost unul dintre motivele principale pentru care o parte din consilierii locali s-au abtinut in privinta acestui imprumut.

De ce a refuzat Virgil Popa să ofere garanții?

Consilierii PNL i-au cerut primarului Virgil  Popa să ofere personal în scris garanția că nici măcar 1 leu din acest împrumut nu se va folosi în alte scopuri decât pentru a finanța proiectele propuse.

Cum Virgil Popa nu a făcut asta, iar acum viceprimarul Géllert Géczi vorbește deschis despre posibilitatea de a folosi acest împrumut și pentru alte planuri ale administrației PSD+UDMR de la Săcele, săcelenii trebuie să fie vigilenți.

Asta și pentru că Virgil Popa a tocat rapid un excedent bugetar rămas de la fostul primar Radu Nistor de peste 21 de milioane de lei și poate consuma rapid alte 40 de milioane fără vreun regret.

Iată captura video cu adevărul spus de viceprimar: 

Protest în weekend la Camping Dârste: De ce s-au strâns locuitorii din zonă și de ce a venit Poliția?

Din 8 februarie, se schimbă din nou orarul transportului în comun de la Săcele

 

 

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia