Home / Actual / Un cabinet nou de vaccinare cu vaccinul AstraZeneca va fi deschis la Săcele

Un cabinet nou de vaccinare cu vaccinul AstraZeneca va fi deschis la Săcele

De la data de 15 februarie 2021, în România, va începe imunizarea populației cu vaccinul AstraZeneca.

Astfel, la nivel național, pentru buna desfășurare a procesului de vaccinare cu AstraZeneca, vor fi deschise 180 de cabinete noi de vaccinare.

Unul dintre aceste noi cabinete va fi deschis la Săcele, anunță bizbrasov.ro

Alte 4 sunt amplasate în județul Brașov, respectiv Codlea și Zărnești, plus două fluxuri în municipiul Brașov, care vor fi destinate exclusiv vaccinării cadrelor didactice.

Înscrierea pentru vaccinare se va putea realiza începând de miercuri, 10 februarie a.c., și se adresează persoanelor care, potrivit Strategiei naționale de vaccinare împotriva COVID-19, fac parte din Etapa a II-a, respectiv cele cu boli cronice și lucrătorii care desfășoară activități în domenii esențiale.

Modalitățile de programare la vaccinare sunt cele deja cunoscute, atât prin intermediul platformei electronice, medicul de familie/ curant, cât și prin call center, la numărul unic 021. 414.44.25 sau la numerele de suport destinate fiecărui județ în parte, disponibile pe platforma de informare: vaccinare-covid.gov.ro.

Reamintim că, pentru gestionarea cu eficiență a procesului de vaccinare la nivel național, Comitetul Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV) a elaborat și transmis personalului specializat Procedura de vaccinare împotriva COVID-19 cu AstraZeneca, document care prevede condițiile și modul de stocare, depozitare, transport și distribuție, cu asigurarea lanțului de frig, monitorizarea reacțiilor, precum și managementul stocurilor și al pierderilor.

(VIDEO) Viceprimarul Géczi Géllert sau cum gura păcătosului adevăr grăiește: ”Banii din împrumutul de 40 de milioane de lei pot fi folosiți și pentru alte proiecte”

Protest în weekend la Camping Dârste: De ce s-au strâns locuitorii din zonă și de ce a venit Poliția?

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia