Home / Actual / S-au redeschis sălile de sport și Centrul Multicultural și Educațional la Săcele

S-au redeschis sălile de sport și Centrul Multicultural și Educațional la Săcele

Activitatea Centrului Multicultural si Educational din Municipiul Sacele s-a reluat din 8 februarie la o capacitate de 30 %, cu respectarea tuturor normelor de protectie impuse prin actele normative in vigoare si cele care vor fi emise ulterior adoptarii prezentei hotarari cu privire la organizarea si desfasurarea activitatilor in centrele culturale si educationale.

Totodata conducerea Centrului va informa fiecare indrumator al activitatilor desfasurate despre modul de organizare si respectare a normelor de preventie in ce priveste raspandirea SARS COV 2 COVID-19 in functie de specificul fiecarei activitati desfasurate in incinta Centrului.

Tot din 8 februarie 2021 s-au reluat activitatile din Salile de sport, dar si activitatile din locurile de joaca amplasate in spatii deschise, de pe raza Municipiului Sacele cu respectarea acelorasi norme de preventie.

Reîncepe școala: Ce măsuri trebuie să cunoască elevii, cadrele didactice și părinții?

Protest în weekend la Camping Dârste: De ce s-au strâns locuitorii din zonă și de ce a venit Poliția?

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia