Home / Actual / (VIDEO) ATENȚIE! Din nou probleme cu câinii fără stăpân la Săcele?

(VIDEO) ATENȚIE! Din nou probleme cu câinii fără stăpân la Săcele?

Imagini și materiale video postate de un săcelean dovedesc că problema câinilor fără (??) stăpân rămâne una de actualitate la Săcele.

Din materialele postate pe o rețea de socializare se poate observa cum pe strada Coastei, o haită de câini ce par a fi fără stăpân intră în curtea unui localnic.

”Seara, câinii ăștia mai puternici au apăsat clanța și au intrat în curte. Am trimis pozele catre un consilier judetean care-i responsabil cu gestionarea câinilor în județ. […] Dar dacă se dovedește ca vecinii nostri dau liber la câini noapte pe uliță, atunci avem o mare problema”, spune proprietarul locuinței.

Situația este cu atât mai neplăcută cu cât acesta are un animal de companie și doar norocul a făcut  să nu fie sfâșiat în propria curte.

Aici este necesară intervenția promptă a administrației de la Săcele, care trebuie să dea sens activității Poliției Locale prin investigarea unor situații (ce nu sunt la prima mărturie) când locuitori ai municipiului dau drumul noaptea pe străzi animalelor de companie.

”În miez de noapte câinii slobozi de pe str. Coastei au conferința la mine la poartă, ar vrea sa intre neinvitati, imi zgariie bine poarta si ma intreb daca sunt indreptatita sa cer pagube primariei Sacele care trateaza situatia haitelor de caini de pe domeniul public exact cum o vedeti în imagine.

Este posibila si situatia absolut ilegala si necivilizata ca unii vecini din partea de sus a strazii sa isi lase liberi cainii noaptea. Cu ajutorul acestui video Politia locala poate identifica cainii deci si proprietarii lor ( daca au ). Astept rezolvarea acestei situatii din partea autoritatiilor locale. Am trimis imaginile domnului viceprimar Géczi”, continuă proprietarii locuintei.

Viceprimarul Géczi, cel ce are în responsabilitate administrativă situația câinilor fără stăpân, nu a oferit deocamdată un punct de vedere pe subiect.

Cazul grădiniței nr. 5 din Electroprecizia: Acest primar chiar îi ia pe săceleni de fraieri. Din 2 în 2 ani promite același lucru, dar nu face nimic

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia