Home / Actual / Cazul grădiniței nr. 5 din Electroprecizia: Acest primar chiar îi ia pe săceleni de fraieri. Din 2 în 2 ani promite același lucru, dar nu face nimic

Cazul grădiniței nr. 5 din Electroprecizia: Acest primar chiar îi ia pe săceleni de fraieri. Din 2 în 2 ani promite același lucru, dar nu face nimic

Deși Electroprecizia este cartierul unde Popa Virgil a obținut cele mai multe voturi la alegerile din 2020, aici administrația condusă de acesta a produs cele mai puține rezultate.

Exemplele sunt multiple: Piața Agroalimentară este în continuare nemodernizată, deși a fost promisa în 2018, 2019 și 2020, creșa din cartier a fost o mare minciuna încă din 2016 și de abia acum se fac mici pași spre construirea uneia noi, baza sportivă a rămas nepreluată și echipa de fotbal a fost desființată din nou – sub un glorios eșec managerial marca PSD …. 

Acum Popa Virgil îi mai fraierește, pardon – vrajește, pe locuitorii din zonă încă o data când promite că … va recupera Gradinița nr 5, cea care se afla acum în posesia Electroprecizia Holding.

”Primăria Municipiului Săcele va face demersurile necesare pentru a mai putea recupera o parte dintre aceste clădiri. Un astfel de caz este și clădirea de pe str. Viitorului din cartierul Electroprecizia unde își desfășoară activitatea Grădinița Nr.5 cu program prelungit, iar municipalitatea este nevoită să-i plătească proprietarului o chirie de 4000 de euro fără TVA/lună”, spune Popa Virgil, primar.

Suna bine, nu-i așa? Un primar care luptă, domnule, pentru oraș … 

Dar stați un pic, că Popa Virgil lupta și acum 2 ani pentru aceleași obiective.

Iată ce declara atunci:

”Am inițiat un proiect de hotărâre privind aprobarea achiziționării serviciilor de consultanță, asistență juridică și/sau reprezentare în justiție în vederea redobândirii în patrimoniul Municipiului Săcele a imobilului – Grădinița cu Program Prelungit nr. 5, situată în Mun. Săcele, str. Viitorului nr. 7. […] Sper ca prin acest demers să avem câștig de cauză în instanță și să redobândim în patrimoniul Municipiului Săcele Grădinița cu Program Prelungit nr. 5 din Cartierul Electroprecizia” (declarație februarie 2020)

Bineînțeles că Popa Virgil nu a făcut mai nimic pentru a recupera acest patrimoniu, declarațiile din 2020 fiind exact asta … vorbe aruncate într-un an electoral pentru a câștiga niște voturi.

Ei bine, voturile din Electroprecizia le-a câștigat, iar de cartier nu s-a mai ocupat.

Acum promite din nou, dar oare îl mai crede cineva? Noi credem că nu, măcar așa nu mai suferă nimeni nici o dezamăgire.

PS: Între promisiunea din 2020 și momentul prezent au trecut exact 2 ani … la o plată a chiriei de 2000 de euro pe lună, asta înseamnă că aproape 50.000 euro din bugetul localității s-au dus pe chirii.

(VIDEO) Cănuță Om-sucit al administrației: Săcelele sub Popa Virgil – Noaptea se oprește iluminatul public, ziua ard becurile în zadar

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia