Home / Actual / (VIDEO) Cănuță Om-sucit al administrației: Săcelele sub Popa Virgil – Noaptea se oprește iluminatul public, ziua ard becurile în zadar

(VIDEO) Cănuță Om-sucit al administrației: Săcelele sub Popa Virgil – Noaptea se oprește iluminatul public, ziua ard becurile în zadar

”Cănuță om sucit. A fost odată un om care toată viața lui nu s-a putut potrivi cu lumea”… Așa începe povestea lui Caragiale, despre un om care le cam făcea pe toate pe invers. 

Nimic mai potrivit în aceste zile cu modul în care se produce administrație la Săcele, sub Popa Virgil, parcă un Cănuță om sucit.

Vă spuneam în 7 ianuarie, că deși se lăuda că are excedent bugetar în anul 2021 (în fapt, bani rămași din investiții neefectuate în 2021), Popa Virgil se hotărâse sa economiseasca bani la buget prin oprirea iluminatului public de sărbători.

Întâmplător sau nu, imediat după acel anunt, grupurile dedicate Municipiului Săcele de pe o rețea de socializare au fost inundate de mesaje din diferite zone ale orașului care spuneau că noaptea iluminatul public se oprește.

Atunci Primăria Săcele a ieșit prompt cu comunicat pentru a informa zvonurile cum că ar face economie la buget prin oprirea în anumite zone și la anumite ore a iluminatului public, metode de tristă amintire pentru cei ce au prins comunismul și raționalizările lui Ceaușescu.

Astăzi, în plină zi, iluminatul public mergea pe strazile municipiului, poate pentru a compensa zilele și orele când nu a funcționat corespunzător.

Așa este la Săcele sub Popa Virgil, noaptea iluminatul se oprește câteodată, dar merge ziua ca să recupereze.

Foto – sus și Video – jos stau mărturie la cele scrise.

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia