Home / Actual / Un nou caz de violență în familie la Săcele
foto cu caracter informativ

Un nou caz de violență în familie la Săcele

Polițiști din cadrul Poliției Municpiului Săcele efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “violența în familie”.

În fapt, la data de 6 februarie 2022, polițiștii au fost sesizați prin apelul unic de urgență 112 de către o femeie din municipiul Săcele, județul Brașov, cu privire la faptul că ar fi fost victima unei violențe în familie.

Din cercetările efectuate în cauză, cadrele de poliție au stabilit faptul că în noaptea de 05/06 februarie a.c., în jurul orei 03,15, un bărbat, în vârstă de 40 ani, pe fondul cosumului de băuturi alcoolice și al unor discuții contradictorii, ar fi agresat-o fizic pe soția sa, în timp ce aceștia se aflau la domiciliul comun din municipiul Săcele, județul Brașov.

În conformitate cu prevederile legale și având în vedere faptul că, în urma completării formularului de evaluare a riscului s-a constatat faptul că există pericol iminent, polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile față de bărbat.

Cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

(VIDEO) Cănuță Om-sucit al administrației: Săcelele sub Popa Virgil – Noaptea se oprește iluminatul public, ziua ard becurile în zadar

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia