Home / Actual / Viceprimarul Géczi Gellért este „Cetăţean de Onoare” al localităţii Kisújszállás

Viceprimarul Géczi Gellért este „Cetăţean de Onoare” al localităţii Kisújszállás

Cu ocazia zilei de 20 august, ziua Sfântului Ștefan și a întemeierii Statului Ungar, delegația Municipiului Săcele a participat la evenimentele organizate cu acest prilej în orașul Kisújszállás din Ungaria. Delegaţia a fost condusă de Viceprimarul Mun. Săcele dl. Géczi Gellért, însoţit de patru consilieri locali: dl. Bălăşescu Marius, dl. Popa Marius Cristian, dl. Bogdan Motoc şi dl. Magdó János. Parte a delegației au făcut și cei cinci jucători de şah ce au reprezentat orașul nostru. Festivitățile prilejuite în acest an la Kisújszállás, au avut o semnificaţie aparte pentru Municipiul nostru, deoarece Consiliul Local al Oraşului Kisújszállás, conform Hotărârii 24/2008 (VI. 24) a acordat titlul de „Cetăţean de Onoare” al localităţii Kisújszállás domnului viceprimar Géczi Gellért, pentru activitatea depusă în vederea dezvoltării şi păstrării relaţiilor bilaterale dintre cele două localităţi înfrățite. Distincţia a fost decernată în cadrul evenimentului festiv organizat la Primăria oraşului Kisújszállás.
DSC_9317

Pot să recunosc că am fost deosebit de surprins în momentul în care mi s-a comunicat că o să primesc această distincție. Distincție despre care consider că în fapt reprezintă o confirmare a unei relații bilaterale de succes, ce se îndreaptă într-o direcție pozitivă. Pe parcursul ultimilor doi ani, am fost martorii unor evenimente culturale, civile, educative, sportive şi religioase comune, a căror deznodământ a fost acordarea acestei distincţii

Viceprimar Géczi Gellért,

Acesta a subliniat totodată și faptul că „această recunoaştere practic nu se adresează numai mie, ci întregii comunităţii săcelene, a căror membrii au avut o contribuție esențială în organizarea unor evenimente comune a celor două localităţi, astfel ca relaţia de bună cooperare și prietenie să se poată dezvolta. Adresez mulţumiri tuturor acelora care au luat parte, la aceste evenimente, și celor ce își vor da concursul și pe viitor la dezvoltarea acestor relații bilaterale”.

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply