Home / Actual / Cursuri de karate la Sacele

Cursuri de karate la Sacele

Carpathian Eagles în parteneriat cu Primăria Municipiului Săcele și Hanul Mureșenilor organizează cursuri de Ashihara Karate în arena liceului George Moroianu pentru copii si adulți. Cursurile se țin Luni – Miercuri de la ora 17:00 la 18:30.

Cursurile de karate de la Liceul George Moroianu dau șansă copiilor din Municipiul Săcele să poată beneficia de sport atât de performantă cât și de întreținere. Karateul este sportul care oferă disciplină, ordine și respect în sala de antrenament  ( DOJO ) și în afara sălii. Sportivii noștri beneficiază de antrenamente intense, cantonamente, concursuri naționale și internaționale, ture montane organizate, antrenamente de întreținere prin antrenament funcțional specific.

 Ashihara Karate este un stil de Karate Full Contact care este una dintre cele mai eficiente stiluri de arte marțiale cu un total de 16 cluburi existente în românia și campionate cu 250 de participanți pe plan național.

Clubul Carpathian Eagles este un club destul de tânăr fiind înființat numai în anul 2012, dar cu un lot destul de puternic. La clubul nostru se antrenează 75 de sportivi, dintre care 30 de sportivi alcătuiesc lotul competițional de bază. Anul 2014 este un an de succes pentru grupul nostru, care este clasat pe locul 3 în România și a cucerit mai multe trofee speciale : Locul 3 Campionatul Național de Kata, Locul 3 la Cupa Eurasiană de la Budapesta pe echipe, Trofeul Ares Cup – trofeul de cea mai bună echipă.

Te așteptăm pe 22 septembrie la demonstrația ținută de sportivii noștri.

Cotizație lunară 60 Ron!

Primele 2 săptămâni sunt GRATUITE!

Contact: 0740 49 03 57 Kristo Istvan

afis_carpathian_eagles_sacele_res

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

One comment

  1. De la ce ora incepe demonstratia? Multumesc.

Leave a Reply