Home / Sport / Vestiar modernizat pentru CS Rugby Sacele

Vestiar modernizat pentru CS Rugby Sacele

rugby 010Compania de credite de consum Provident Financial România a reamenajat în colaborare cu Club Sportiv Rugby din Săcele, o sală ce va găzdui vestiarele echipei locale de rugby, sală ce se află în incinta Liceului Tehnologic “Victor Jinga” din localitate. De acest vestiar se vor putea bucura toţi cei 44 de copii cu vârste cuprinse între 5 şi 14 ani, ce sunt înscrişi la activităţile C.S. Rugby Săcele.

Compania a finanţat achiziţia de produse necesare renovării încăperii, respectiv a pieselor de mobilier aferente. În plus, angajaţii şi agenţii Provident s-au implicat activ în activităţile de reamenajare, acestora alăturându-li-se membri ai C.S. Rugby Săcele şi un grup de profesori şi elevi ai Liceului Tehnologic “Victor Jinga”, coordonaţi de Florin Bilan, directorul instituţiei săcelene.

Ne bucurăm să fim aproape de clienţii noştri prin intermediul acestui proiect care vine în sprijinul unei echipe de tradiţie pentru comunitatea locală, C.S. Rugby Săcele. Credem că aceşti copii talentaţi pot ajuta la reînvierea sportului de echipa în comunitate, iar pentru Provident este important să se facă o schimbare pozitivă în zonele unde îşi desfăşoară activitatea.

Roxana Bîgu, manager de zona Provident

Acţiunea de susţinere a C.S. Rugby Săcele face parte din programul de responsabilitate socială “Susţinem educaţia” desfăşurat de Provident la nivel regional. De la intrarea pe piaţa din România a companiei, Provident a investit mai mult de 700.000 de euro în proiecte de educaţie financiară, mediu şi sprijin în dezvoltarea comunităţii în care desfăşoară operaţiuni.

Galerie foto:

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply