Home / Actual / Traseele din muntii Ciucas au fost reabilitate

Traseele din muntii Ciucas au fost reabilitate

 Harta Traseelor Montane In Masivul Ciucas www.montaniarzi.roÎn cadrul programului „Voluntar în Carpaţi 2014” serviciile Salvamont din Prahova, Braşov şi Săcele au întreprins mai multe acțiuni de reamenajare și reabilitare a traseelor din munţii Ciucaş. Munca efectivă a constat în revopsirea marcajelor, îndepărtarea obstacolelor de pe poteci şi montarea unor stâlpi şi săgeţi indicatoare.

Cu ajutorul voluntarilor  au fost schimbate şi adăugate săgeţi în Şaua Ţigăilor, Vârful Ciucaş, Poiana Stânei şi refăcute 8 trasee turistice.

 În anul 2014 programul „Voluntar în Carpaţi”, coordonat de Asociaţia Montană Carpaţi si implementat cu ajutorul a peste 250 de voluntari, vizează refacerea a peste 250 km de trasee în masivele Godeanu, Făgăraş, Iezer – Păpuşa, Ciucaş, Vrancea și Lotru.

Cei care doresc să se alăture acțiunilor „Voluntar În Carpaţi” o pot face în calitate de voluntari la acțiunile pe teren sau în calitate de colaboratori ai echipei de organizare, sponsori, parteneri.

Cei interesați pot primi mai multe informații la adresa  [email protected]

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply