Home / Actual / Veste bună! Festival Sport Montan Săcele intră în “Circuitului Carpaților”

Veste bună! Festival Sport Montan Săcele intră în “Circuitului Carpaților”

Gala Circuitului Carpaților 2020 ce a avut loc la Borșa a stabilit ca Festival Sport Montan Săcele să fie parte din Circuitului Carpaților.

Mai exact, toți sportivii care vor participa la proba lungă de alergare montană Piatra Mare Mountain Running (30 km/ 1500 m+) vor puncta în Circuitul Carpaților.

Ce este Circuitul Carpatilor?

”Circuitul Carpaților este înainte de toate o provocare, o provocare adresată nouă, românilor, de a călători, de a descoperi peisajul divers și unic al Carpaților, de a simți căldura care ne înconjoară în orice colț ne-am afla, de a ne descoperi pe noi înșine și astfel de a readuce la suprafață, în fiecare din noi, esența, virtuțile primordiale ale firii umane: respectul pentru tot ce înseamnă viață, sinceritate, simplitate, loialitate, bunătate, solicitudine.”

Circuitul Carpaților cuprinde o serie de competiții de alergare montană care te vor purta prin cele mai frumoase locuri din Carpații României. Este o cale prin care atât organizatorii cât și participanții sunt mai uniți și astfel mai puternici.

Care sunt cursele care fac parte din Circuitul Carpatilor?

Rodnei Sky RaceMaraton Piatra CraiuluiCiucas X3Hargita Trail RunningBrasov MarathonMures-Olt MarathonHit the egg – Ouşoru ChallengeRosia Montana MarathonMaraton Bate ToacaRetezat MaratonCozia Mountain RunMaraton Apuseni msg systems, Cindrel in Alergare, Marathon 7500 și Ultra Trail Făgăraș.

Fiind parte din această mare familie, organizatorii Festival Sport Montan Săcele vă invităm să străbateți și să descoperiți lanțul Carpatic românesc la pas alert și astfel să vă descoperiți pe voi înșivă.

Urmăriți activitatea circuitului pe www.circuitulcarpatilor.org

6 joburi disponibile în cadrul unei cunoscute companii cu sucursala în Săcele

Vom avea transport metropolitan! Cu Tărlungeni și Vama Buzăului!

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia