Home / Actual / V-am spus că este o altă păcăleală! În loc de proiect modernizat, doar un semafor la Pod Dârste

V-am spus că este o altă păcăleală! În loc de proiect modernizat, doar un semafor la Pod Dârste

Marea modernizare a nodului rutier Pod Dârste, anunțată de câteva ori în trecut de primarul Popa Virgil, nu se va produce prea curând.

Ea se va transforma într-o simpla semaforizare, un adevărat coșmar al șoferilor ce intră și ies din Săcele, deoarece în multe cazuri, o astfel de soluție mai mult îngreunează traficul.

În bugetul pentru anul 2024, actuala administrație a prins și o sumă pentru semaforizare trafic pod Dârste (intersecțiile str. Câmpului, str. Timiș, b-dul Brașovului) în valoare de 464.610 lei.

Cine mai crede?: “Intrarea în municipiul Săcele va fi reamenajată în zona Podului Dârste” anunța cu surle și trâmbițe primarul Virgil Popa în 2020.

Acesta considera că intrarea în municipiul Săcele reprezintă un reper important pentru orașul nostru, iar problemele de mobilitate urbană ne obligă să gândim reamenjarea intersecției de la podul Dârste.

Prin urmare au început demersurile pentru a realiza documentația necesară acestei lucrări: “Suntem în stadiul în care avem depus la CNAIR PUZ-ul Pod Timiș” mai spunea edilul săcelean.

De atunci nu s-a mai schimbat nimic în bine și totul este iarași pus pe tapet, după o nouă vizită a primarului la DRDP Brașov, sucursala regionala a CNAIR.

Între timp, cam în apropierea alegerilor, conducătorii municipiului mai promit o dată că vom avea o intersecție modernizată!

Spitalul Municipal Săcele: Femeile pot beneficia de mamografii și teste Babeș-Papanicolau decontate de Casa de Asigurări de Sănătate – Saceleanul

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia