Home / Actual / Spitalul Municipal Săcele: Femeile pot beneficia de mamografii și teste Babeș-Papanicolau decontate de Casa de Asigurări de Sănătate

Spitalul Municipal Săcele: Femeile pot beneficia de mamografii și teste Babeș-Papanicolau decontate de Casa de Asigurări de Sănătate

Femeile pot beneficia de mamografii și teste Babeș-Papanicolau decontate de Casa de Asigurări de Sănătate, la Spitalul Municipal Săcele.

Pentru a accesa aceste servicii medicale, pacientele au nevoie de:

☑️ bilet de trimitere de la medicul de familie/medicul specialist;

☑️ cardul de sănătate;

☑️ actul de identitate.

♀ Mamografia este principala metodă de screening în diagnosticarea cancerului de sân. Procedura în sine durează 30 de secunde, însă durata programării nu depășește 30 de minute, cu tot cu pregătirea aparaturii medicale și discuția avută cu pacienta privind apariția și evoluția bolii.

♀ Examenul citologic cervico-vaginal Babeș-Papanicolau și analiza culturilor din secreția colului uterin reprezintă unele dintre cele mai importante investigații ginecologice elementare pe care o femeie activă sexual, indiferent de vârstă, trebuie să le facă pentru a avea grijă de sănătatea sa.

Probele se recoltează în timpul unei consultații de rutină, după o pregătire și o informare în prealabil a pacientelor.

📞 Pentru programări, apelați cu încredere numărul de telefon 0368.408.073, de luni până vineri, în intervalul orar 08.00 – 15.30. 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia