Home / Actual / Incapabil să construiască locuințe sociale în Gârcini, primarul Popa Virgil promite că mută familiile nevoiașe în blocul din Electroprecizia

Incapabil să construiască locuințe sociale în Gârcini, primarul Popa Virgil promite că mută familiile nevoiașe în blocul din Electroprecizia

  • Locuințele sociale din Gârcini nu s-au mai realizat!
  • În schimb, fosta Ambasadă din Electroprecizia este aproape gata
  • Acum, inginerul Popa Virgil promite în Gârcini, că cei ce au solicitări vor primi locuințe aici, pe strada Aleea Episcop Popeea din Electroprecizia

Deși a tocat 7 milioane de euro prin GAL – Grupul de Acțiune Locală Gârcini, administrația condusă de inginerul Popa Virgil nu a reușit să construiască nicio locuință sociala în cartierul Gârcini.

Asta deși proiectul locuințelor sociale din cartierul defavorizat de dincolo de Garaj era unul important pentru a îi muta pe cei ce încurcau actualizarea PUG – Planului Urbanistic General. Aceștia au construit ilegal sub liniile de înaltă tensiune, ceea ce bloca avansul finalizării PUG-ului Municipiului Săcele.

Durata de implementare a acestui proiect a fost de 42 luni, respectiv între data 1 iulie 2020 și data 31 decembrie 2023.

Cum până în acest moment lucrurile nici măcar nu au început, proiectul este pus sub semnul întrebării.

Oricum din cele 24 de case propuse inițial, au mai rămas doare 6, fiecare cu 4 unități locative unde ar trebui să locuiască în final un număr de 96 de persoane.

Fiecare locuință ar trebui dotată cu centrală termică proprie pe gaz și băi complet utilate, ceea ce reprezintă un lux în multe din gospodăriile din zonă, unde nu există canalizare.

Cum locuințele din Gârcini nu au fost realizate, acum primarul promite că va da locuințe sociale în Electroprecizia

Prezent în Gârcini, probabil într-o încercare de a porni campania electorală, Primarul Popa Virgil s-a deplasat pe străzile Amurgului și Lacului.

Întrebat unde sunt locuințele sociale promise, Popa a spus ca cei ce vor depune dosare pentru o locuință socială din zona Gârcini vor putea ocupa una la blocul social din Electroprecizia (fosta Ambasadă).

Rămâne de văzut care va fi procentul de ocupare al acestui bloc de locuințe sociale și dacă locuitorii din Electroprecizia sunt fericiți cu deciziile administrative ale primarului Popa Virgil.

acest material este o opinie politica

V-am spus că este o altă păcăleală! În loc de proiect modernizat, doar un semafor la Pod Dârste – Saceleanul

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia