Home / Actual / Aeroportului Internațional Brașov-Ghimbav: Compania Fly-Lili va opera zboruri regulate spre Munchen și Stuttgart

Aeroportului Internațional Brașov-Ghimbav: Compania Fly-Lili va opera zboruri regulate spre Munchen și Stuttgart

Administrația Aeroportului Internațional Brașov-Ghimbav se pregătește pentru venirea noilor companii aeriene, precum Fly Lili, care va opera zboruri regulate spre Munchen și Stuttgart, dar și de tip charter în sezonul cald, spre Grecia și Turcia.

De când? Ne spune președintele Consiliului Județean Brașov, Todorică Șerban:

Am depășit faza de discuții, operatorul FlyLili va veni începând cu 1 iunie. Asta înseamnă 30.000 de pasageri pe lună numai cu această companie, la care se adaugă cei 7.000-8000 pe care Wizz Air îi înregistrează la acest moment. Deci sperăm că vom ajunge, începând cu luna iunie, la 40.000 de pasageri pe lună. La charterele din timpul verii, specialiștii din cadrul aeroportului ne anunță că acolo sunt cam 35.000-40.000 de pasageri“.

La acest moment, cu toate că programul aeroportului a fost prelungit, din 15 ianaurie, la 16 ore pe zi, operează doar compania low-cost WizzAir, cu cinci curse dus-întors pe săptămână, pe relația Londra și Dortmund.

sursa Din ce dată va opera compania Fly Lili la Aeroportul Brașov? Care vor fi principalele destinații? – Radio România Braşov FM (radiobrasovfm.ro)

Incapabil să construiască locuințe sociale în Gârcini, primarul Popa Virgil promite că mută familiile nevoiașe în blocul din Electroprecizia – Saceleanul

V-am spus că este o altă păcăleală! În loc de proiect modernizat, doar un semafor la Pod Dârste – Saceleanul

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia