Home / Actual / Urmările vizitei “Activistului buzoian”: Primăria Săcele și-a redescoperit preocupările pentru curățenie
????????????????????????????????????

Urmările vizitei “Activistului buzoian”: Primăria Săcele și-a redescoperit preocupările pentru curățenie

Administrația locală a redescoperit una din preocupările curente ale executivului Primăriei Municipiului Săcele și anume aceea de a crea un mediu curat la nivelul municipiului și de a menține o stare de curățenie în concordanță cu așteptările săcelenilor.

A fost nevoie de vizita inponata a unui vloger activist, numindu-l aici pe ”Activistul Buzoian” Nitu Robert De pentru ca cei din conducerea municipiului Săcele sa isi aduca aminca ca de departe cele mai mari probleme de salubritate sunt în zona Gârcin, atât pe strada Gârcinului cât și pe strada Barajului. (materialul VIDEO complet aici!)

Adevărul este ca în aceste zone se fac eforturi susținute de ecologizare și de strângere a deșeurilor aruncate pe domeniul public. Deși există containere (de 8 și 6 mc) și remorci pentru gunoi (de 12 mc) mulți dintre locuitorii zonei nesocotesc aceste eforturi, aruncând pe domeniul public tot felul de deșeuri.

Primăria se plânge că toate aceste fapte se produc sub protecția anonimatului ceea ce face dificilă identificarea și sancționarea făptașilor (existând totuși cazuri în care au fost aplicate amenzi).

Ultima acțiune de ecologizare a străzii Barajului a avut loc în data de 19.10.2022, activitate realizată împreună cu angajați ai societății FINECO S.A. și cu concursul operatorului de salubritate S.C. CIBIN S.A. Zona ecologizată a fost de la fosta Pepinieră, continuând cu pajiștea de la ieșire din cartierul Gârcin, spre Valea Dreasă.

Pe bani ecologizează alte zone din Săcele o firma apropiata de PSD

Să fim corecți cu cei ce conduc municipiul. Campanii de ecologizare s-au mai făcut în zonă. Dar pe bani serioși! 

O firmă din județ, ce are legaturi cu PSD-ul conform unei alte postari Facebook, are deja 3 contracte semnate și prestate la Săcele. Acestea au avut valoarea de 63.720 lei, 70.910 lei, respectiv 34.810 lei, pentru un total de puțin peste 169.000 lei. (foto jos)

De ce a fost nevoie de o firmă nou înființată, cu zero experiența în salubritate, pentru a lucra la Săcele, asta doar pesedistii pot să răspundă?!

De fapt, o fac acum când iată … se poate ecologiza și cu prestatorul local de salubritate.

La final de mesaj, Primăria face un apel către toți cetățenii de a nu mai arunca deșeuri municipale pe domeniul public sau de a plăti diverse persoane din cartierul Gârcin care colectează gunoaie și care, ulterior, le abandonează prin diverse locuri de pe domeniul public.

Deja 169.000 lei: Șmenurile pesediste cu titulatură de salubrizare continuă la Săcele! – Saceleanul 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia