Home / Actual / Polițiști din Prejmer și Tărlungeni au organizat și desfășurat o acțiune pe linie de sivicultură pe raza localității Zizin

Polițiști din Prejmer și Tărlungeni au organizat și desfășurat o acțiune pe linie de sivicultură pe raza localității Zizin

La data de 22 octombrie 2022, în intervalul orar 14.00 – 16.00, polițiști din cadrul Secției de Poliție Rurală Feldioara – Posturile de Poliție Prejmer și Tărlungeni, au organizat și desfășurat o acțiune pe linie de sivicultură pe raza localității Zizin.

Cu ocazia activităților desfășurate, în conformitate cu prevederile Legii nr. 170/2010 privind stabilirea și sancționarea contravențiilor silvice, republicată, cu modificările și completările ulterioare, cadrele de poliție au constatat și aplicat 12 sancțiuni contravenționale în valoare de aproximativ 12.000 lei, au reținut 5 certficate de înmatriculare și au confiscat cantitatea de 3,4 mc material lemnos, specia fag, aceasta fiind predată Ocolului Silvic competent.

De asemenea, pe DJ103A, în zona forestieră Valea Zizinului, a fost depistat un bărbat, în vârstă de 50 ani, care transporta cu un autovehicul material lemnos pentru care nu deținea documente legale de proveniență.

În urma verificărilor efectuate în baza de date a Poliției Române a documentelor personale și ale autovehiculului condus, polițiștii au constatat faptul că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiuii de “conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia