Home / Actual / Oprit de Poliție pe Bulevardul Brașovului, un bărbat a suflat în fiolă: Rezultatul a fost 0.49 mg/l alcool pur în aerul respirat

Oprit de Poliție pe Bulevardul Brașovului, un bărbat a suflat în fiolă: Rezultatul a fost 0.49 mg/l alcool pur în aerul respirat

Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Săcele efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.

În fapt, la data de 21 octombrie 2022, în jurul orei 05.15, polițiștii au oprit în trafic, pentru control, un bărbat, în vârstă de 54 ani, care conducea un autoturism pe bulevardul Brașovului din municipiul Săcele, județul Brașov.

Procedându-se la testarea conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat rezultatul a fost 0.49 mg/l alcool pur.

În consecință, acesta a fost condus la o unitate medicală autorizată pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia