Home / Actual / Deja 169.000 lei: Șmenurile pesediste cu titulatură de salubrizare continuă la Săcele!

Deja 169.000 lei: Șmenurile pesediste cu titulatură de salubrizare continuă la Săcele!

Societatea comercială înființată în acest an și care avea la momentul primului contract ZERO experiență continuă să presteze servicii de salubrizare la Săcele.

Punctul comun dintre aceasta și administrația municipiului este unul ușor de intuit … apartenența politică în sfera de influență a PSD-ului.

Firma cu pricina a prestat în județ (conform site-ului de achiziții publice) 9 contracte de salubrizare sub denumirea de Servicii de curațenie si igienizare in mediu urban sau rural si servicii conexe.

Dintre acestea 3 au fost semnate și prestate la Săcele.

Acestea au avut valoarea de 63.720 lei, 70.910 lei, respectiv 34.810 lei, pentru un total de puțin peste 169.000 lei. (foto jos)

De ce a fost nevoie de o firmă nou înființată, cu zero experiența în salubritate, pentru a lucra la Săcele, asta doar pesedistii pot să răspundă?!

De ce un municipiu ce are un contract cu o companie serioasa de salubritate, are și regie locală de prestări servicii – redenumită SRL, dar și asistați sociali ce trebuie să presteze ore în folosul comunității… de ce acest municipiu trebuie să mai îngroașe conturile unui SRL înfiintat parcă special pentru a lucra cu primăriile?

Specialiștii din domeniu spun că acesta este modul prin care o societate comercială își crează un portofoliu de lucrări pentru ca pe viitor să preia cu forța serviciul de salubritate din anumite localități. 

acest material este o opinie politică

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia