Home / Actual / Cabinet stomatologic Dr. Horga Victor din Săcele: ‘Despre beneficiile protezelor dentare susținute pe implant

Cabinet stomatologic Dr. Horga Victor din Săcele: ‘Despre beneficiile protezelor dentare susținute pe implant

✨✨Beneficiile protezelor dentare susținute pe implant ✨✨

▪️Protezele dentare susținute pe implant oferă o stabilitate remarcabilă în timp ce mănânci și vorbești, funcționând la fel ca dinții naturali.

🔸Spre deosebire de protezele tradiționale, acestea necesită rareori ajustate, deoarece implanturile dentare împiedică modificările maxilarului care apar în urma pierderii dinților.

▪️Beneficiile protezelor dentare susținute pe implant oferite de cabinetul nostru stomatologic vă pot ajuta să experimentați o mai mare încredere și o calitate îmbunătățită a vieții. Vă invităm să aflați mai multe despre motivul pentru care atât de mulți pacienți aleg să-și reconstruiască zâmbetul cu proteze implantare.

🔸Stabilitate excelentă

▫️Spre deosebire de protezele tradiționale, protezele susținute pe implant sunt ancorate direct de osul maxilarului, la fel ca dinții naturali.

▫️Aceasta înseamnă că poți să nu mai fii nevoit să mănânci doar alimente moi și să începi să te bucuri de orice mâncăruri care îți plac. Friptura, porumbul și alte alimente, dure sau crocante sunt ușor de savurat atunci când protezele dvs. sunt fixate pe implanturi dentare. 🌽🍖🥜

▫️Între timp, această stabilitate face posibilă și enunțarea cu o claritate deplină. Protezele tradiționale se pot deplasa adesea din loc, ceea ce face dificil să vorbiți clar. Protezele implantare rămân ferm pe poziție, permițându-vă să discutați cu prietenii, să rostiți un discurs sau pur și simplu să vorbiți la telefon fără a fi nevoie să vă luptați cu o restaurare liberă.

🔸 Prevenirea atrofiei osoase

▫️Cel mai important beneficiu pentru sănătate al protezelor dentare implantate este stimularea pe care o oferă osului maxilar.

▫️Când rădăcinile dentare lipsesc, osul maxilarului se va micșora, cu excepția cazului în care este furnizată o formă alternativă de stimulare. Implanturile dentare opresc atrofia osoasa, ajutand maxilarul sa-si mentina forma si rezistenta.

▫️Protezele tradiționale necesită o ajustare regulată pentru a se adapta schimbărilor la nivelul maxilarului. Cu protezele susținute pe implant, este posibil să nu aveți nevoie niciodată de o ajustare, economisind timp și bani de-a lungul anilor.

▫️În timp ce alte soluții sunt mai ieftine și pot necesita mai puțină pregătire, protezele dentare susținute pe implant pot oferi beneficii mult mai mari pe termen lung, care vă pot economisi disconfort, frustrare și timp semnificativ.

🔸Îmbunătățirea calității vieții

▫️Candidații pentru protezele dentare susținute pe implant suferă adesea de o serie de dificultăți înainte de a urma tratamentul. Echipa noastră se mândrește că ajutăm pacienții să înceteze suferința și să înceapă să se bucure de o mai mare plăcere în viața de zi cu zi.

▫️Pacienții noștri se întorc să ne mulțumească pentru încrederea și stima de sine sporite pe care le-a oferit-o tratamentul cu protezele implantare.

▫️În plus, planurile noastre de tratament abordează orice stres la nivelul maxilarului care limitează mobilitatea și provoacă durere. Scopul nostru este să ajutăm fiecare pacient să obțină un zâmbet sănătos, confortabil, atractiv și o sursă de mare încredere.

✨🔷Contactați-ne astăzi🔹✨

✨✨Pentru a spune simplu, nu există o modalitate mai bună de a înlocui o arcada dentară completă decât cu o proteză dentară susținută de implanturi.

✨✨În timp ce alte soluții sunt mai ieftine și pot necesita mai puțină pregătire, protezele dentare susținute pe implant pot oferi beneficii mult mai mari pe termen lung, care vă pot economisi de un disconfort semnificativ, frustrare și timp de-a lungul anilor.

✨✨Dacă suferiți de un zâmbet compromis, vă invităm să programați o consultație pentru a afla mai multe despre modul în care protezele dentare susținute pe implant vă pot îmbunătăți calitatea vieții.

🔹🔸Contactați-ne online sau sunați la

0755 902 076 pentru a stabili o întâlnire.🔹🔸

☎️ 0755 902 076📍 Piața Libertății nr 32, Săcele😷 Dr. Horga Victor😷 Dr. Luminița Răducanu😷 Dr. Mancas Despina

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia