Home / Actual / Unul din agresorii de pe Amurgului din Gârcini a primit arest 30 de zile

Unul din agresorii de pe Amurgului din Gârcini a primit arest 30 de zile

Doar unul dintre cei doi bărbați reținuți în urma tentativei de omor din Săcele, județul Brașov, a primit mandat de arestare preventivă.

El a fost propus spre arestare preventivă aseară, la Tribunalul Brașov, iar instanța a admis solicitarea.

Astfel, a fost emis mandat pentru 30 de zile, respectiv până la data de 20 decembrie, inclusiv. Dar decizia instanței nu este definitivă, existând drept de contestație în termen de 48 de ore de la pronunţare.

În urma scandalului de pe strada Amurgului din Gârcini se fac cercetări pentru tentativă la omor și violare de domiciliu, fiind reținuți pentru 24 de ore doi bărbați de 40 și 45 de ani. Victima este tot un bărbat, de 47 de ani, în casa căruia ar fi intrat ilegal. 

„Cum a venit de la muncă, a intrat peste el în casă şi i-a dat direct cu toporul. L-a trântit jos şi de acolo a intrat în casă peste mine, peste mama, peste fraţii mei mai mici şi ne-au bătut. Din câte am înţeles sunt 15-20 de persoane. Cu bâte, cu topoare, cu săbii”, a spus unul dintre martori, potrivit sursei citate.

Războiul a început după o poveste de dragoste.

Două tinere iubeau acelaşi bărbat și între ele a pornit un scandal monstru. Una dintre fete a mers să-şi intimideze rivala chiar acasă la cea din urmă. Aici au curs injuriile, amenintarile şi la final aresoarea a promis că se va întoarce cu fraţii ei, să-i pună la punct. Iar la lăsarea întunericului, s-a tinut de cuvant și a început războiul.

„Nu mă calmez! Nu mă mai calmez!”, „Păi nu ai de ce să te calmezi!”, „Eu nu mă calmez! Până nu îl omor pe unul, nu mă calmez!”, se aude pe fundalul imaginilor publicate de Antena 1.

cititi mai multe despre caz pe bzb.ro AICI!

Primele urmări după ce o persoană a ajuns în comă la Săcele: 2 bărbăți au fost reținuți pentru 24 ore

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia