Home / Actual / Un teribilist de 19 ani a fost prins cu o viteză de 121 km/h pe Ocolitoare. Nici permis de conducere nu a pututu prezenta!

Un teribilist de 19 ani a fost prins cu o viteză de 121 km/h pe Ocolitoare. Nici permis de conducere nu a pututu prezenta!

Poliţia Municipiului Săcele a prins un „teribilist” de 19 ani, care conducea, fără permis, cu peste 120 de km la oră, pe ocolitoarea Braşovului.

Poliţiştii au observat pe VO1K  un autoturism care circula cu viteza de 121 km/h, pe un sector de drum unde limita maximă este stabilită la 70 km/h.

Conducătorul auto nu a oprit la semnalul regulamentar al poliţistului rutier, continuându-şi deplasarea, moment în care echipajul rutier a plecat în urmărirea acestuia şi l-a oprit după aproximativ 2 kilometri.

La volanul autoturismului a fost identificat un tânăr, de 19 de ani, care nu a putut face dovada deţinerii unui permis de conducere.

Tânărul a fost amendat pentru viteză, iar pentru conducere fără permis i s-a deschis dosar penal.

Eveniment rutier cu consecințe grave, aproape de Săcele – Saceleanul

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia