Home / Actual / Un teren de sport cu nocturnă, zonă de joacă și de recreere se vor face pe strada Gârciniului din Săcele

Un teren de sport cu nocturnă, zonă de joacă și de recreere se vor face pe strada Gârciniului din Săcele

Odată ce a mai obținut un mandat de primar, Virgil Popa și-a reorientat activitatea administrativă din zonele de unde a luat voturi multe, cartierele Electroprecizia și Stefan cel Mare.

Dovezi ale abandonului administrativ sunt situația actuală a pieței Electroprecizia, inexistența sălii de sport de la Școala Gimnazială Nr. 4, creșa imaginară tot promisă. Si exemplele pot continua din acest cartier. (Informatii pe subiect CLICK AICI!)

Pentru a mai smulge un mandat de primar, Virgil Popa a promis și în cartierul Ștefan Cel Mare un centru dedicat familiei și copiilor. Totul a fost o minciună, o promisiune fără acoperire. (Detalii CLICK AICI!)

Dacă pentru centrul de agrement pentru familie și copii din cartierul Stefan cel Mare nu s-au mai găsit bani și nici idei, acum administrașia de la Săcele vrea crearea de spații pentru activități comunitare și petrecerea timpului liber în zona Gârcini, pe strada cu aceelași nume.

Apreciem că atentia se îndreaptă și spre alte zone ale orașului, unde este nevoie de astfel de investiții.

Aici, pe strada Garciniului s-a proiectat un teren de sport in aer liber cu nocturna cu o valoare totală a investiției (inclusiv TVA) de 484.566  lei.

Acest teren (ce va contine si o zona de agrement si de recreere) va avea o suprafața construită de 30×40 mp-împrejmuită, va fi dotat cu o instalație electrică de nocturnă formata din 8 reflectoare LED de 50W si totul ar trebui sa fie gata in 20 de luni.

Minciuna din cartierul Ștefan cel Mare: Vă mai aduceți aminte de spațiul dedicat familiei și copiilor? Noi da!

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia