Home / Actual / Minciuna din cartierul Ștefan cel Mare: Vă mai aduceți aminte de spațiul dedicat familiei și copiilor? Noi da!

Minciuna din cartierul Ștefan cel Mare: Vă mai aduceți aminte de spațiul dedicat familiei și copiilor? Noi da!

Locuitorii din cartierul Electroprecizia nu sunt singurii înșelați de promisiunile mincinoase ale primarului Virgil Popa.

Aici dovada stau situația actuală a pieței Electroprecizia, inexistența sălii de sport de la Școala Gimnazială Nr. 4, creșa imaginară tot promisă. Si exemplele pot continua.

Pentru a mai smulge un mandat de primar, Virgil Popa a promis și în cartierul Ștefan Cel Mare un centru dedicat familiei și copiilor.

Totul trebuia realizat într-o fostă centrală termică de cartier.

Anunțul a fost făcut în august 2018, iar edilul a inițiat chiar și un concurs de idei pe pagina sa de facebook, unde s-a scăldat în laudele săcelenilor ce au crezut în această propunere. (foto dreapta)

3 ani mai târziu, spatiul este abandonat 

Bineințeles că totul a fost o mare țeapă pentru locuitorii din zonă care chiar merită un spațiu de agrement adecvat anului 2021.

Ba mai mult decât atât, cartierul Ștefan Cel Mare ce a cunoscut un reviriment comunitar, se va bucura de construirea în zona a 2 supermarketuri (LIDL si Kaufland) și are nevoie și de o linie de transport în comun pe strada Câmpului.

Această linie suplimentară a fost propusă de fostul consilier local Ciprian Sterpu (actual consilier judetean) încă din mandatul trecut, dar actuala conducere nu dorește să o pună în practică, deși locuitorii o cer și dezvoltarea o permite.

Dar poate vor veni și vremuri mai bune pentru locuitorii cartierelor de blocuri în viitor!

Până la urmă acest oraș nu poate fi ținut la infinit în genunchi de actuala administrație.

Nimeni nu este etern, nici măcar Virgil Popa!

(Reportaj) Piața agroalimentară Electroprecizia, între modernizare și minciună

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia