Home / Actual / Un tânăr se plimba prin Săcele cu un moped neînmatriculat, fără a avea permis de conducere. A fost oprit de polițiști

Un tânăr se plimba prin Săcele cu un moped neînmatriculat, fără a avea permis de conducere. A fost oprit de polițiști

Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Săcele efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de “punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat” și ”conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.

În fapt, la data de 17 februarie 2022, în jurul orei 19.20, polițiștii au oprit în trafic, pentru control, un tânăr, în vârstă de 22 ani, care conducea un moped pe bulevardul George Moroianu din municipiul Săcele, județul Brașov.      

Procedându-se la verificarea în baza de date a Poliției Române a documentelor personale și ale vehiculului condus, polițiștii au constatat faptul că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar vehiculul nu este înmatriculat.     

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.

Conform bugetului propus de Popa Virgil, autovehiculele primăriei vor putea consuma carburant de aproximativ 200.000 de lei în 2022

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia