Home / Actual / Dezvoltarea potențialului profesional prin cursuri și certificări pentru angajații Electroprecizia Electrical Motors

Dezvoltarea potențialului profesional prin cursuri și certificări pentru angajații Electroprecizia Electrical Motors

Competente digitale pentru angajatii Electroprecizia

Proiectul „Competente digitale pentru angajatii Electroprecizia”, cofinanțat din Programul Operațional Capital Uman 2014-2020, axa prioritară „Locuri de munca pentru toti”, obiectiv specific 3.12: Îmbunătățirea nivelului de cunoștințe / competențe / aptitudini aferente sectoarelor economice/ domeniilor identificate conform SNC şi SNCDI ale angajaților, are 2 linii directoare:

  • Programe de formare a competenţelor digitale de bază recunoscute la nivel de angajator (competente generale: utilizarea unui sistem de operare, prelucrarea şi gestionarea de documente electronice, competenţe de bază despre hardware, iniţiere în programele de calcul tabelar) pentru 300 angajaţi
  • Programe de formare a competenţelor digitale avansate recunoscute la nivel de angajator (competente dedicate utilizării aplicaţiilor informatice pentru eficientizarea activităţii societatii) pentru 30 angajaţi

Cursurile din programul de dezvoltare profesionala si personala in competente digitale de baza si competente digitale avansate sunt recunoscute la nivel de angajator.

De la începutul demarării activității de formare profesională, începute în luna Octombrie a anului 2021 și până în prezent, 180 angajati au participat si 166 au finalizat cu succes cursul ”Competente digitale de baza” . Durata programului de formare profesionala este de 40 ore. Participanții la programele de formare organizate prin proiectul “Competente digitale pentru angajatii Electroprecizia” au primit diplome de absolvire si certificarea finalizarii cursurilor “Competente digitale de baza”, cursuri recunoscute la nivel de angajator.

“Remarcăm un interes din partea tuturor angajatilor in a participa la cursurile derulate prin proiectul – Competente digitale pentru angajatii Electroprecizia. Suntem siguri ca aceste programe de formare a competentelor digitale vor genera importante beneficii in imbunatatirea sistemelor, simplificarea proceselor, reducerea costurilor, cresterea eficientei operationale si dezvoltarea competentelor cheie pentru toti angajatii societatii.” a menționat Adriana Popescumanagerul proiectului.

Proiectul este cofinanțat din Fondul Social European, prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020 și are o valoare totală de 1,646,115.72 lei.

Obiectivul general al proiectului vizează dezvoltarea capitalului uman și creșterea calității forței de muncă prin imbunatatirea nivelului de cunostinte/ competente/ aptitudini digitale pentru angajatii Electroprecizia Electrical Motors SRL si isi propune o abordare coerenta a formarii continue a acestora.

Perioada de implementare a proiectului: Iulie 2021 – Ianuarie 2023.

Mai multe detalii despre proiect puteti afla pe website-ul https://www.electroprecizia.ro/electrical-motors/proiecte/

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia