Home / Tărlungeni / (Tărlungeni) Bărbat de 31 de ani prins la conducerea unui ATV neînmatriculat, fără a avea permis și băut

(Tărlungeni) Bărbat de 31 de ani prins la conducerea unui ATV neînmatriculat, fără a avea permis și băut

Polițiști din cadrul Secției de Poliție Rurală Feldioara efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de “punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat”, ”conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și “conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.

În fapt, la data de 16 februarie 2022, în jurul orei 02.10, polițiștii au oprit în trafic, pentru control, un bărbat, în vârstă de 31 ani, care conducea pe strada Pădurii din localitatea Zizin din județul Brașov, un vehicul tip ATV.

Procedându-se la verificarea în baza de date a Poliției Române a documentelor personale și ale vehiculului condus, polițiștii au constatat faptul că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar vehiculul nu este înmatriculat.

Procedându-se la testarea conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat rezultatul a fost 0,68 mg/l alcool pur.

În consecință, acestuia i-au fost recoltate probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.

Cooperativa ”munca în zadar” la Săcele: Acum se face curațenie, a doua zi este plin de pet-uri

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia