Home / Actual / Cooperativa ”munca în zadar” la Săcele: Acum se face curațenie, a doua zi este plin de pet-uri

Cooperativa ”munca în zadar” la Săcele: Acum se face curațenie, a doua zi este plin de pet-uri

În data de 14 februarie 2022, au fost efectuate lucrări de ecologizare și întreținere zone verzi, pe strada Bolnoc, de la intersecția cu strada Nouă până la DN1, inclusiv zona de parcare de la Telescaun.

Lucrările au fost efectuate cu persoane care au de efectuat ore în folosul comunității, spune o postare a administratiei sacelene.

Dar în această zonă, tranzitată de mulți turiști doritori de deplasări montane, angajații Primăriei Săcele au constatat că în ziua imediat următoare au fost aruncați pe zona verde de pe strada Bolnoc, saci întregi cu PET-uri goale (de bere)

Cantitatea de PET-uri, zona în care au fost aruncate și împrăștiate, imediat după acțiunile de ecologizare, ne lasă un mare semn de întrebare.

Ieri, 16.02.2022, a fost reecologizată strada Bolnoc.

În același timp facem un apel la cetățenii din zona respectivă pentru a ne ajuta cu informații privitoare la situația amintită, cu scopul de a sancționa pe cei care nu respectă curățenia orașului.

Conform bugetului propus de Popa Virgil, autovehiculele primăriei vor putea consuma carburant de aproximativ 200.000 de lei în 2022

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia