Home / Actual / (VIDEO) Sportivii și antrenorii săceleni prezenți la Olimpiada de la Beijing 2022 au ajuns acasă

(VIDEO) Sportivii și antrenorii săceleni prezenți la Olimpiada de la Beijing 2022 au ajuns acasă

Olimpicii tricolori au fost așteptați pe Aeroportul Henri Coandă de toți colegii de lot național, de antrenorii lor, Florin Spulber, Adi Comanescu, Remus Tudor și Gheorghe Gerea, de familii și de copilași de la CS Săcele, clubul sportiv de unde au pornit o parte dintre sportivi.

A fost surpriză pentru sportivi și emoție maximă pentru noi “, a descris starea de spirit Florin Spulber, de la sosirea săritorilor.

Săriturile cu schiurile din România au avut patru calificați la Jocurile Olimpice. Sorin Mitrofan a avut ghinion, nu a putut zbura spre China, după ce a avut un rezultat pozitiv la Covid-19 înainte de plecare.

Daniela Haralambie a terminat pe locul 25, Daniel Cacina a prins tabloul principal în ambele concursuri, în timp ce Andrei Feldorean a prins finala pe trambulina mică.

Băieții au participat în premieră la Jocurile Olimpice, după ce tot în acest sezon au legat în premieră și participări în Cupa Mondială.

Performanțele lor sunt de apreciat, dacă ținem cont unde se aflau săriturile din România în urmă cu ceva timp.

sursa text si video Eurosport.ro

Cooperativa ”munca în zadar” la Săcele: Acum se face curațenie, a doua zi este plin de pet-uri

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia