Home / Actual / Conform bugetului propus de Popa Virgil, autovehiculele primăriei vor putea consuma carburant de aproximativ 200.000 de lei în 2022
sursa foto facebook

Conform bugetului propus de Popa Virgil, autovehiculele primăriei vor putea consuma carburant de aproximativ 200.000 de lei în 2022

Șefii din Primăria Săcele au fost generoși cu ei și în 2022, dacă analizăm care este rezerva de carburant bugetată pentru autoturismele de serviciu.

Primarul și-a pregătit o rezervă de 200 de litri de motorină pe lună, iar numarul 2 din administrație va putea să consume 175 de litri pe lună.

Astfel, primarul PSD Popa Virgil are la dispoziție în fiecare luna carburant cât pentru aproximativ 10 drumuri dus-întors până la București … (estimat la un consum mediu de 7% în regim mixt).

Bine, nu merge Popa Virgil des la București, acolo unde se duc doar primarii care accesează fonduri europene sau implementează proiecte din fondurile naționale. Nu este cazul PSD-istului care trăiește administrativ din împrumutul pe care l-a deschis la o bancă comercială și pe care îl plătește întreaga comunitate.

Vorba aceea, doar nu dau de la ei. Plătesc săcelenii!

Primarul și-a pregătit o rezervă de 200 de litri de motorină pe lună, iar numarul 2 din administrație va putea să consume între 180-200 de litri de motorină pe lună.

Cum administrativ nu se va considera depășire a consumului de carburanti normat, acel consum care, la nivelul anului, se încadrează în limita consumului de combustibil normat, raportat la numărul total de autoturisme, autoutilitare, autospeciale, agregate, utilaje și alte mașini aflate în dotarea Primăriei  Municipiului Săcele, putem estima ca liderii administratiei vor putea consuma chiar și mai mult combustibil.

Consumul lunar total de carburanti pentru autoturisme, autospeciale, agregate, utilaje și alte mașini aflate in dotarea Primariei Municipiului Sacele pentru anul 2022 va putea ajunge la un maxim de 2444 litri pe luna (664 benzina, 1780 motorina)

Am estimat un pret per litru de 7 lei, atât pentru benzina, cât și pentru motorină, astfel că acest consum maximal de combustibil ar putea costa bugetul local aproximativ 200.000 lei pe an.

Primarul Popa Virgil încalcă Regulamentul Consiliului Local fără rușine! Ce nu face acesta, deși este obligat!?

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia