Home / Actual / Are dreptate călătorul? Mărturiile din transportul în comun săcelean: ”Am mai observat o bătaie de joc la adresa săcelenilor”

Are dreptate călătorul? Mărturiile din transportul în comun săcelean: ”Am mai observat o bătaie de joc la adresa săcelenilor”

”Ieri am mai observat o bataie de joc la adresa sacelenilor.

Au introdus plata prin aplicatia 24 Pay, caci bilete nu prea ai de unde sa iti procuri (mai ales seara). Un lucru normal, pasul spre un transport civilizat, plata precum in oras… doar ca noi suntem mai cu mot, mai smecheri, facem discriminari intre cei cu bilete si cei ce achita cu telefonul.

Am fost la inceput, am luat bilet, 50 min, ca in oras, mi-am spus ca suntem pe drumul cel bun. Nu am mai mers o perioada cu autobuzul, insa ieri, datorita unei conjuncturi, ma aflam in capat ( poienelor ) si asteptam autobuzul. Urc, scot telefonul si imi iau bilet. Era ora 16:45, ceva de genu. Cam in 2-3 minute a plecat si autobuzul.

Nu am dat importanta, insa pe la Cernatu, ma uit sa vad cat mai am valabilitate, era aglomerat si se misca greu. Prima surpriza, valabilitatea biletului este de doar 30 min acum, nu mai este de 50. Fix inainte sa opreasca autobuzul in Doina, a expirat biletul meu, doar ca statia de la capat este abia a treia oprire de acolo.

Cei cu bilet isi puteau continua calatoria, eu trebuia sa cobor sau sa iau un alt bilet. Rezulta ca noi platim 10 RON pt o calatorie dus-intors cu minunatele autobuze clasificate la standarde europene.

Cum pot sa ne discrimineze? Unul plateste 2,5 lei pe un bilet, valabil pana la capat, iar altul 5 lei. Daca in Precizia urca controlul, cum faci in acest caz?

Automat trebuie sa cumperi inca o calatorie, ca asa e si la oras, doar ca la oras valabilitatea este de 50 min, timp suficient pt o calatorie cap-coada.

Nu mai punem ca sunt lipite doua aptipilduri cu aplicatia, in toata masina, iar aceste masini merg precum tirurile cu sacii de cartofi…telefonul nu este bilet sa il dai din mana in mana pt validare, mai ales la Sacele.

Multumim frumos, nu ne mai facem bine!”

conform postare Facebook

Conform bugetului propus de Popa Virgil, autovehiculele primăriei vor putea consuma carburant de aproximativ 200.000 de lei în 2022

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia