Home / Actual / Un săcelean a spart o locuință și a furat un motoferăstrău. Acum stă după gratii!

Un săcelean a spart o locuință și a furat un motoferăstrău. Acum stă după gratii!

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Săcele efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal, cu persoana cercetată în stare de reținere, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de “furt”.

Astfel, la data de 16 iunie a.c., polițiștii au primit o sesizare, în care se arăta faptul că în perioada 10 – 12 iunie persoane ar fi pătruns în interiorul unei locuințe, din localitatea Săcele, de unde ar fi sustras un motoferăstrău.

La locul sesizării s-au deplasat polițiști, care au efectuat verificări, iar investigațiile acestora au dus la identificarea în scurt timp a autorului furtului.  Acesta fiind un bărbat din aceeași localitate

De asemenea, polițiștii au recuperat și predat proprietarului bunul sustras, care între timp fusese vândut unei alte persoane.

Aspectele prezentate sunt cercetate de către polițiști într-un dosar penal, în care au dispus continuarea urmăririi penale față de persoana bănuită, dar și măsura reținerii acesteia pentru o perioadă de 24 de ore și introducerea sa în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Brașov.

După prezentarea persoanei în fața judecătorului de drepturi și libertăți, acesta a dispus măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile.

Cercetările sunt continuate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, iar la finalizarea acestora va fi propusă soluția legală.

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia